Ontwerp verklaring van geen bedenkingen zonnepark Goorseweg 26t Lochem

Logo Lochem

NL.IMRO.0262.buGoorseweg26tLo-OV42

 

Burgemeester en wethouders van Lochem maken bekend dat de gemeenteraad op 24 juni 2019 met toepassing van artikel 6.5, eerste lid, van het Besluit omgevingsrecht (Bor) in samenhang met artikel 2.27, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft besloten een ontwerp verklaring van geen bedenkingen af te geven. Het college heeft de omgevingsvergunning reeds verleend op 20 april 2018. Vanwege een tussenuitspraak van de rechtbank Gelderland wordt de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de quickscan flora en fauna in procedure gebracht. De ontwerp verklaring van geen bedenkingen heeft betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor:

  • het plaatsen van een zonnepark. De aanvraag gaat over Goorseweg 26t te Lochem. De aanvraag is geregistreerd onder nummer 2018-105120.

Ter inzage

De ontwerp verklaring van geen bedenkingen zonnepark Goorseweg 26t te Lochem en de quickscan flora en fauna Nettelhorsterweg (ong). te Lochem liggen ter inzage. Volledigheidshalve zijn het besluit omgevingsvergunning zonnepark Goorseweg 26t te Lochem van 20 april 2018, de aanvraag omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de tussenuitspraak van de rechtbank Gelderland in te zien. U kunt het plan als volgt inzien:

  • bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel.

  • digitaal op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft het plan op te roepen via het invullen van het planid-nummer NL.IMRO.0262.buGoorseweg26tLo-OV42.

Zienswijze

Binnen de bovengenoemde termijn kan iedereen reageren op dit plan. Richt uw schriftelijke zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders van Lochem, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:

  • ontwerp omgevingsvergunning of ontwerp verklaring van geen bedenkingen

  • het zaaknummer

  • uw naam en adres

  • de datum waarop u het zienswijze indient

  • onderbouwing van uw zienswijze

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

 

Naar boven