TERVISIELEGGING ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN “Recreatiepark Rutbeek” (NL.IMRO.0153.BP00175-0002)

Logo Enschede

Rectificatie: vanwege het niet optimaal digitaal bereikbaar en beschikbaar zijn van het gehele ontwerp-bestemmingsplan gedurende een deel van de termijn van tervisielegging zal het plan na de zomervakantie opnieuw ter visie gelegd worden voor een periode van 6 weken.

Uitgangspunt is dat alle zienswijzen die reeds zijn ingediend, worden meegenomen in de verdere procedure van het onderhavige bestemmingsplan. De huidige terinzagelegging zal beëindigd worden.

Informatie bestemmingsplan

Voor een gebied dat globaal begrensd wordt door de Usselerveenweg in het noorden, de Hegebeekweg in het oosten, de Leppeweg in het zuiden en het water van het Rutbeek in het westen is het bestemmingsplan “Recreatiepark Rutbeek” ontworpen.

Dit plan voorziet in de realisatie van een recreatiepark met maximaal 250 recreatiewoningen en bijbehorende voorzieningen. Het park zal vanaf de Hegebeekweg ontsloten worden. De Hegebeekweg zal daarom deels verhard worden.

Na de zomer zal het ontwerp-bestemmingsplan ter visie gelegd worden en bestaat er de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen.

 

Naar boven