Ontwerp-wijzigingsplan “Peebos 22 te Doezum”

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van Westerkwartier maken bekend dat gedurende 6 weken voor een ieder een ontwerp-wijzigingsplan “Peebos 22 te Doezum” ter inzage wordt gelegd. Met dit wijzigingsplan wordt ingezet op het laten herleven van een agrarische bedrijfsbestemming, ‘Agrarisch-Agrarisch bedrijf 1’ met een maximum bouwblok van 0,5 ha, voor het perceel Peebos 22 te Doezum, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie H, nummers 1499 en 2526.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 juli tot en metwoensdag 14 augustus 2019 tijdens de openingsuren ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), locatie Grootegast, Hoofdstraat 97 te Grootegast.

 Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1969.WZBG18HERS1-ON01.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan hebben wij beschikbaar gesteld op:

 https://digitaleplannen.nl/1969/manifest_STRI2012_1969.xml

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij Burgemeester en wethouders van Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek, onder vermelding van “zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Peebos 22 te Doezum”, of naar het e-mailadres info@westerkwartier.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het KCC op telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven