Terinzagelegging vastgestelde besluiten bestemmingsplan Dronten – Olsterweg 1 (D4015)

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt bekend dat het op 20 juni 2019 vastgesteld bestemmingsplan Dronten – Olsterweg 1 (D4015) op grond van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Het plangebied betreft het perceel Olsterweg 1 te Dronten en voorziet in uitbreiding van het agrarische bouwblok. Deze uitbreiding is nodig voor het planologisch regelen van een vergunde mestvergistingsinstallatie, de bouw van een stal ten behoeve van een ondergeschikte intensieve neventak en een bedrijfsgebouw dat gedeeltelijk in gebruik wordt genomen als kinderdagverblijf (niet-agrarisch nevenactiviteit).

 

De volgende vastgestelde besluiten liggen ter inzage;

vastgesteld bestemmingsplan "Dronten – Olsterweg 1 (D4015)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

 

U kunt de betreffende stukken inzien van 4 juli tot en met 14 augustus 2019bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D4015-VA01

 

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent en:

tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

 

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

 

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 3 juli 2019.

 

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven