Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Zeeweg 76A’ ter inzage

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Zeeweg 76a’ ter inzage ligt.

Plan

Het plangebied is gelegen ten noordoosten van de wijk De Zuid, tussen de Emmaweg en de Oude Zeeweg / Prins Hendrikweg. Het bestemmingsplan biedt het juridisch en planologisch kader voor de ontwikkeling van een nieuwe woning ter vervanging van de huidige woning. Het bestemmingsplan staat een woning toe met een maximale inhoud van 540 m3, omvattende 2 bouwlagen van elk maximaal 80 m2, waarvan 1 bouwlaag onder de grond. Het bouwvlak is 80 m2, waarvan de voorzijde aan de kant van de Emmaweg is gesitueerd. De maximale bouwhoogte is 3,5 m overeenkomstig de bouwhoogte van de bestaande woning.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Zeeweg 76a’ ligt met ingang van woensdag 3 juli tot en met dinsdag 13 augustus 2019 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 te Noordwijk en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.BPNZOudeZeeweg76A-ON01.

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen een zienswijze indienen. De zienswijze kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk (gemotiveerd en ondertekend) worden ingediend.

Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oude Zeeweg 76A”.

Als u een mondelinge zienswijze wilt geven, kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling, gemeente Noordwijk via T (071) 36 60 000.

Naar boven