Omgevingsvergunning voor herinrichting van het terrein van de Oude melkfabriek aan Klein Groningen in Wijnjewoude

Logo Opsterland

Burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Opsterland maken bekend dat vanaf 24 januari 2019 de ontwerp omgevingsvergunning, voor het realiseren van een sanitaire voorziening met gemeenschappelijke ruimte en herinrichting van het terrein van de voormalige zuivelfabriek met de daarbij behorende ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor zes weken ter inzage liggen.

 

Inhoud en ligging

Het ontwerp van de omgevingsvergunning voor het realiseren van een sanitaire voorziening met gemeenschappelijke ruimte en herinrichting van het terrein van de voormalige zuivelfabriek, heeft betrekking op de volgende activiteiten:

bouwen van een bouwwerk;

gebruik van grond/bouwwerk in strijd met een beheersverordening.

 

Met de omgevingsvergunning wordt het mogelijk het voormalige terrein van de oude melkfabriek opnieuw in te richten. Er zal een sanitaire voorziening komen voor (vaar) recreanten met een gemeenschappelijke ruimte voor omwonenden. Ook zal er een speelvoorziening voor kinderen komen. Het geheel zal een groene uitstraling krijgen.

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van donderdag 24 januari 2019 zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. De vergunning is digitaal te raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0086.17OVKleinGroningen-0201.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen voor wat betreft de vergunning worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en voor wat betreft de verklaring van geen bedenkingen bij de gemeenteraad,

Postbus 10.000,

9244 ZP, Beetsterzwaag

Onder vermelding van dossiernummer OV-2018-6263. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het secretariaat Ruimtelijke Plannen, telefoon (0512) 386 340.

 

 

Beetsterzwaag, 23 januari 2019

Naar boven