Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Kern Vaals, parkeerterrein Lindenstraat

Logo Vaals

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat gedurende de periode van vrijdag 5 juli 2019 tot en met donderdag 15 augustus 2019 het ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Kern Vaals, parkeerterrein Lindenstraat ter inzage ligt. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in een bestemmingswijziging van de bestaande parkeerplaatsen achter de woningen aan de Lindenstraat 13, 13 a-g, 15 en 15 a-g in de bestemming ‘Wonen’.

In deze periode kan het plan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis worden ingezien bij de sector Ruimte. Tevens kunnen de plannen vanaf 5 juli 2019 op de gemeentelijke website www.vaals.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

Gedurende genoemde periode kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen. De zienswijze kan schriftelijk worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Vaals, postbus 450, 6290 AL Vaals onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Kern Vaals, parkeerterrein Lindenstraat”. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze mondeling in te dienen. U belt met mevrouw A. Kloos voor een afspraak via (043)3068513.

Vaals, 5 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Vaals

]

Naar boven