Molenkampseweg ongenummerd, Best

Logo Best

ter inzage ligt:

- ontwerpbestemmingsplan ‘Molenkampseweg ong’;

- beleidsregel ‘Welstandscriteria Molenkampseweg ong’;

- selectiebesluit archeologie ‘Molenkampseweg ong’

  - exploitatieovereenkomst ‘Molenkampseweg ong’;  

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 03 juli 2019 tot en met 13 augustus 2019, tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenkampseweg ong’, de beleidsregel ‘Welstandscriteria Molenkampseweg ong’, het selectiebesluit archeologie en ’de zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Daar vindt u ook de concept welstandscriteria en het selectiebesluit archeologie.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Molenkampseweg ong’

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de herontwikkeling van de locatie Molenkampseweg 20 met toevoeging van een woning. De ontwikkeling vindt plaats op een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Best, sectie L, nummer 730 gelegen aan de Molenkampseweg 20.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenkampseweg ong’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met de vakgroep ruimtelijke plannen via telefoonnummer 14 0499

Beleidsregel ‘Molenkampseweg ong’

Op grond van artikel 12A Woningwet en de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de ontwerp beleidsregel ‘Welstandscriteria Molenkampseweg ong’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage.

Tegen de welstandscriteria kan een ingezetene en een belanghebbende gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Heeft u vragen over de beleidsregel neemt u dan contact op met de secretaris welstand, via telefoonnummer 14 0499.

Selectiebesluit archeologie ‘Molenkampseweg ong’

Vanwege de archeologische verwachtingswaarde voor het terrein is er onderzoek uitgevoerd. Het voorgelegde rapport voldoet aan het beleid en de normeringen. De conclusie van het rapport, dat er geen archeologisch waardevolle sporen meer aanwezig zijn in het plangebied, wordt onderschreven. Burgemeester en wethouders hebben daarom het selectiebesluit genomen om het plangebied vrij te geven voor de voorgenomen ontwikkeling.

Tegen het selectiebesluit archeologie staat geen bezwaar of beroep open.

Explitatieovereenkomst ‘Molenkampseweg ong’

Op grond van artikel 6.24, derde lid Wro maken burgemeester en wethouders bekend dat zij voor de ontwikkelingen bij de Molenkampseweg 20, met A.J.M. van Genugten, een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24, eerste lid Wro hebben gesloten. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt, conform artikel 6.2.12 Bro, gedurende bovengenoemde termijn ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Best, 2 juli 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven