Ter inzagelegging omgevingsvergunning met afwijking Dr. Jan IngenHouszplein 2

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende ontwerp-omgevingsvergunning met afwijking is in te zien:

  • Dr. Jan IngenHouszplein 2, bouw 30 appartementen (NL.IMRO.0758.AB2019205002-ON01).

 

M.e.r .-beoordelingsbesluit

Uit de vormvrije-m.e.r. beoordeling (aanmeldnotitie), die ten behoeve van de omgevingsvergunning is uitgevoerd blijkt dat er door het plan geen negatieve milieugevolgen optreden. Burgemeester en wethouders van Breda hebben dan ook besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor de omgevingsvergunning. De aanmeldnotitie is als bijlage bij de omgevingsvergunning gevoegd.

 

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met afwijking en de daarbij behorende bijlagen zijn kunt u van 3 juli tot en met 13 augustus 2019 digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Van 3 juli tot en met 13 augustus 2019 kunt u digitaal uw zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning met afwijking indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

 

Naar boven