Ontwerpwijzigingsplan Leeuwarden – Mariahof 10

Logo Leeuwarden

Van donderdag 4 juli tot en met woensdag 14 augustus 2019ligt het ontwerpwijzigingsplan voor het perceel Mariahof 10 te Leeuwarden ter inzage.

Plangebied

Het perceel Mariahof 10 te Leeuwarden ligt ten noorden van het centrum van Leeuwarden aan de Dokkumer Ee.

Ontwikkeling

Op het perceel was tot 2017 een oliehandelsbedrijf gevestigd. Alleen de voormalige bedrijfswoning met bijbehorende bouwwerken staat nog op het perceel, de tankinstallatie en het vulstation zijn reeds verwijderd. Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming Bedrijf naar de bestemming Wonen. Daarnaast krijgt een deel van het perceel, dat gelegen is aan de Dokkumer Ee, de bestemming Tuin. Deze bestemmingen zijn in overeenstemming met het huidige gebruik van het perceel.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure

  • via de website https://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen

Reageren

In de periode waarin het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk, elektronisch of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in het definitieve besluit.

  • Schriftelijk/elektronisch:

    • schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden

    • stuur een mail naar gemeente@leeuwarden.nl, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders. 

      Vermeld in uw brief/mail:

            

  • mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

 

 

Naar boven