Vooraankondiging en ontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum, herziening omgeving De Vank’, gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Vooraankondiging

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het terrein van/rondom het voormalige gemeenschapshuis De Vank.

Met het bestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum, herziening omgeving De Vank’ wordt de laatste fase (bouw van een appartementencomplex met 14 appartementen) van de herontwikkeling van het terrein van/rondom het voormalige gemeenschapshuis De Vank mogelijk gemaakt en worden de eerder in het gebied gerealiseerde woningen/appartementen in het bestemmingsplan meegenomen. Daarmee wordt voor het totale gebied voorzien in één bestemmingsplan.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum, herziening omgeving De Vank’’ ligt met ingang van 2 juli 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. 

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum, herziening omgeving De Vank’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenOmgVank2019-C001

 

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631641).

 

Nuenen, 1 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven