Vastgesteld wijzigingsplan Peeldijk 22 in Milheeze

Logo Gemert-Bakel

Om de agrarische bedrijfsbestemming aan de Peeldijk 22 in Milheeze te wijzigen naar een woonbestemming vanwege een bedrijfsbeëindiging, heeft het college van burgemeester en wethouders op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan “Peeldijk 22 in Milheeze“ ongewijzigd vastgesteld.

Stukken in het gemeentehuis inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 1 juli 2019 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Stukken digitaal inzien

U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

(IDN: NL.IMRO.1652.WPPeeldijk22-VA01)

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp van het wijzigingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen voornoemd besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp, kan iedere belanghebbende hiertegen binnen genoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij genoemde Afdeling. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Gemert, 28 juni 2019

Naar boven