Verleende omgevingsvergunning voor “Splitsen van de woonboerderij naar drie wooneenheden aan Wittelterweg 33 te Wittelte”

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht door middel van een uitgebreide voorbereidingsprocedure op 3 juli 2019 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het wijzigen van het gebruik en de verbouwing van de woonboerderij naar drie wooneenheden aan Wittelterweg 33 te Wittelte (zaaknummer 230569) met planidentificatienummer ‘NL.IMRO.1701.509.AFWWittelrwg33-0002’. De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten “Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” en “Bouwen”. De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken zijn op afspraak in te zien gedurende openingstijden. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Beroep: tegen de omgevingsvergunning kan vanaf 4 juli 2019 tot en met 15 augustus 2019 beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen de ontwerpvergunning kenbaar te maken;

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep wordt ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.  

Contact: cluster Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 14 0521

Naar boven