Ontwerp uitwerkingsplan voormalig Blariacumterrein te Blerick

Logo Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

Ontwerp uitwerkplan ‘voormalig Blariacumterrein te Blerick ( Imro nummer NL.IMRO.0983.BP201903BLARIACUM-ON01)

Het plan voorziet in de realisatie van 54 grondgebonden woningen op het voormalige Blariacumterrein. Het plangebied wordt begrensd door de Burgemeester Gommansstraat, Drie Decembersingel, Jacob van Lennepstraat en Constantijn Huygensstraat in Blerick.

Het ontwerp uitwerkplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 4 juli tot en met 14 augustus 2019 ter inzage in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077.

Het ontwerp uitwerkplan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien langs elektronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201903BLARIACUM-ON01. Via de gemeentelijke website www.venlo.nl is tevens een link naar ruimtelijke plannen beschikbaar.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Er kunnen binnen de termijn van terinzagelegging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Ontwerp besluit hogere waarden voormalig Blariacumterrein te Blerick

Tevens zijn burgemeester en wethouders voornemens om voor 8 woningen hogere geluidswaarden vast te stellen als bedoeld in de Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) ten behoeve van het vaststellen van het uitwerkplan voormalig Blariacumterrein te Blerick.

Het ontwerpbesluit hogere geluidswaarden ligt eveneens vanaf 4 juli tot en met 14 augustus 2019 ter inzage in de stadswinkel Venlo. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077. Het ontwerpbesluit hogere geluidswaarden is tevens digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.venlo.nl (organisatie en bestuur – publicaties en verslagen – plannen ter inzage).

Ten aanzien van het ontwerpbesluit om hogere waarden vast te stellen kan een belanghebbende binnen de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Venlo, 3 juli 2019

Naar boven