Ontwerpbestemmingsplan voor Dansersweg 1 in Klaaswaal ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Landelijk Gebied– Dansersweg 1 in Klaaswaal’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

De bedrijfspanden op de locatie Dansersweg 1 in Klaaswaal zijn aan vervanging toe. De bedrijfspanden worden gesloopt en hiervoor in de plaats komt nieuwbouw. De bestaande woningen op het terrein worden op termijn ook gesloopt. De nieuwe locatie voor deze woningen is aan de westzijde van het bedrijfsperceel. Hiervoor is een nieuw bestemmingsplan gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen kunt met ingang van 29 juni tot en met 12 augustus bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPDansersw1BKLW19-ON01).

Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 086.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ter inzage liggen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Dansersweg 1 in Klaaswaal.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Karin van Gammeren. Zij is bereikbaar via 088-647 1020 of per e-mail: karin.vangammeren@gemeentehw.nl.

 

Naar boven