Ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerp omgevingsvergunning 'Hoek Heereweg Kanaalstraat' ter inzage

Logo Lisse

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a,onder 3˚ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor het afwijken van het

gebruik en het bouwen van een commerciële ruimte en 24 appartementen ter inzage ligt.

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Op 20 juni 2019 heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven zoals bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo, voor het afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Centrum Lisse 2011’.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen vanaf 4 juli ter inzage voor een periode van 6 weken, e.e.a. conform art 3.10 Wabo.

Plangebied

Het plangebied betreft de percelen kadastraal bekend als Lisse, sectie D, perceelnummers 5458, 7528 en 7539.

Inhoud plan

De aanvraag betreft een wijziging van het gebruik van de gronden en het realiseren van op de begane grond commerciële ruimte, bergingen en op de verdiepingen 18 appartementen. Aan de zijde van de Heereweg worden 6 appartementen gerealiseerd.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met ruimtelijke onderbouwing liggen vanaf donderdag 04 juli 2019 tot en met woensdag 14 augustus 2019 ter inzage.

Inzien

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen inzien op het Gemeentehuis van Lisse. De digitale versie van de ontwerp vergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.lisse.nl onder– ‘Vergunningen’ - ‘Bouwen en Wonen’ – ‘Bestemmingsplannen’– ‘ontwerp vergunning hoek Heereweg Kanaalstraat’ vindt u een link naar de bestanden.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

Zienswijze tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen dienen gericht te worden aan de Gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

Zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het indienen van uw zienswijze het volgende zaaknummer te vermelden: Z-18-052755

Crisis- en Herstelwet

Procedurele bepalingen uit de Crisis en Herstelwet (CHW) zijn van toepassing.

Gelet op bijlage I, onder 3 van de CHW geldt dat de procedurele bepalingen uit afdeling 2 van de CHW op dit besluit van toepassing zijn. Deze procedurele bepalingen zijn gericht op een, eventueel van toepassing zijnde, versnelling van de procedure, maar gaan uiteraard niet ten koste van de rechtszekerheid.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met mw. R. van de Nes en dhr. A. Schaap via 14 0252 of via de e-mail: omgevingsvergunningen@hltsamen.nl.

 

Naar boven