Voorgenomen afwijking Bestemmingsplan S. van Drielstraat 14 te Zevenhoven - vergroten tandartsenpraktijk

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan ’Kern Nieuwveen, Zevenhoven en Noordeinde’ met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het vergroten van een bestaande tandartspraktijk op het perceel S. van Drielstraat 14 te Zevenhoven (registratienummer W-2018-0374). De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ’Kern Nieuwveen, Zevenhoven en Noordeinde’ omdat de oppervlakte in gebruik voor beroep aan huis groter is dan volgens de regels van het bestemmingsplan is toegestaan.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen zijn met ingang van donderdag 4 juli 2019 gedurende zes weken digitaal raadpleegbaar via de website overheid.nl

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

 

Naar boven