Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure, bouwen van een zorgcomplex voor 62 zorgeenheden, handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening ten behoeve van de aanleg van 61 parkeerplaatsen in een groenbestemming, Zenobiagang, Zoetermeer

Logo Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Zenobiagang te Zoetermeer, kadastraal bekend gemeente Zegwaard, sectie C, nummer 7557, het bouwen van een zorgcomplex voor 62 zorgeenheden en het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening ten behoeve van de aanleg van 61 parkeerplaatsen in een groenbestemming, WB20180854.

 

Toelichting ontwerp omgevingsvergunning

De aanvraag gaat over de activiteiten: het bouwen van een bouwwerk en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan. Het project heeft betrekking op het bouwen van een zorgcomplex voor 62 zorgeenheden. Daarnaast omvat het project het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening ten behoeve van de aanleg van 61 parkeerplaatsen in een groenbestemming. Zorgcomplex Zenobia maakt onderdeel uit van een totaalplan met een deelplan van 14 luxe levensloopbestendige appartementen. De aanleg van parkeerplaatsen in het gebied maakt onderdeel uit van het project waarbij de parkeerplaatsen worden aangelegd voor beide deelplannen.

 

Bij deze ontwerp omgevingsvergunning hoort geen exploitatieplan.

 

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 28 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de Omgevingsbalie aan de Engelandlaan 502 te Zoetermeer en kunt u online vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen indienen?

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

 

Stuur uw zienswijze naar:

 

Gemeente Zoetermeer

College van burgemeester en wethouders

t.a.v. de Afdeling VVH

Postbus 15

2700 AA Zoetermeer

 

Wij wijzen u erop dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar heeft gemaakt en u belanghebbende bent.

 

Informatie

Voor het inzien van de stukken en het geven van een mondelinge zienswijze kunt u online een afspraak maken met de Omgevingsbalie via www.zoetermeer.nl/afspraakomgevingsbalie.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Naar boven