Kennisgeving besluit Mer-beoordeling (niet-vormvrij) Koolwijkseweg 39 in Stolwijk

Logo Krimpenerwaard

Op 5 juni 2019 heeft de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) namens de gemeente Krimpenerwaard ten aanzien van de locatie Koolwijkseweg 39 in Stolwijk een besluit genomen op een ingediende aanmeldingsnotitie mer beoordelingsplicht.

De procedure heeft kenmerk 2019106443.

Besloten is dat in dit geval het opstellen van een Milieueffectrapport (MER) niet noodzakelijk is.

 

Inzien

De stukken liggen niet formeel ter inzage. U kunt het besluit en de daarbij behorende stukken op afspraak inzien op het gemeentehuis van de gemeente Krimpenerwaard. Het adres en de openingstijden kunt u vinden op de website van deze organisatie.

 

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit in een later stadium kenbaar maken, in het kader van de wettelijke procedure voor de omgevingsvergunning ten behoeve waarvan dit besluit is genomen.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Team Vergunningen milieu van de ODMH, via info@odmh.nl of telefoonnummer 088-54 50 000.

 

Naar boven