Voorontwerp bestemmingsplan Herontwikkeling Rabobanklocatie

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Rabobanklocatie’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft de herontwikkeling van de voormalige Rabobanklocatie aan de Hoofdstraat in Rijen. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.hoofdstraat62-VO01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan herontwikkeling Rabobank ligt met ingang van 22 januari 2019 voor 6 weken ter inzage, tot en met 4 maart 2019.Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

 

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, mevrouw M. Korst, bereikbaar via tel.: 088-3821697.

Naar boven