Vastgesteld Bestemmingsplan ’t Febriek Zuid - Lemelerveld

Logo Dalfsen

Doel van het plan

Dit plan maakt de uitbreiding van het bedrijventerrein ’t Febriek in Lemelerveld planologisch mogelijk. De uitbreiding ligt ten zuiden van het huidige bedrijventerrein in Lemelerveld, tussen de Posthoornweg, de Constructieweg en de Transportweg.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken van 26 juni 2019 tot en met 7 augustus 2019 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen.

Reageren?

Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor:

  • 1.

    belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;

  • 2.

    belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;  

In werking treden plan (geldigheid)

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist. 

Kosten

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. 

Meer informatie

U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.LFebriekZuid-vs01 ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl

Dalfsen,  25 juni 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

  

 

Naar boven