Ontwerpbestemmingsplan Woongebied Wrongel Oosterwolde

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 17 januari 2019 het ontwerpbestemmingsplan Woongebied Wrongel Oosterwolde ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt woningbouw mogelijk op de locatie van de voormalige zuivelfabriek ‘Zuid-Oost-Hoek’ aansluitend op de al gebouwde huurwoningen aan de Wrongel in Oosterwolde. Met het plan wordt mogelijk gemaakt dat afgeweken kan worden van het vastgestelde projectbesluit. Dit maakt een andere stedenbouwkundige invulling van de locatie mogelijk dan ten tijde van het nemen van het projectbesluit werd beoogd. Het maximum aantal woningen in het gebied blijft 41 woningen.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085. BPWrongel-ON01) vanaf 17 januari 2019 tot en met 27 februari 2019 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer#!/idn/NL.IMRO.0085.BPWrongel-ON01/

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woongebied Wrongel Oosterwolde.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving via 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven