Ontwerpbestemmingsplan Oost-Vlisterdijk 30-36, Vlist

Logo Krimpenerwaard

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oost-Vlisterdijk 30-36, Vlist’ met ingang van 26 juni 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Een voormalige bedrijfsbestemming aan de Oost-Vlisterdijk in Vlist wordt herontwikkeld ten behoeve van woningbouw. In 2014 is de voormalige bedrijfsbestemming reeds omgezet naar een woonbestemming (met het achterliggende terrein als landbouw / natuur). Vanwege een toename van het woningbouwprogramma is een aanpassing van het bestemmingsplan nodig.

In totaal bestemd het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan (maximaal) 9 woningen.

Ter inzage legging

Vanaf woensdag 26 juni 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1911BG007-ON01.

Zienswijze ontwerp wijzigingsplan

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. B. de Jonge van afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, tel. 14 0182, b.dejonge@krimpenerwaard.nl.

Stolwijk, 25 juni 2019

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

 

Naar boven