Uitgeest Vastgesteld bestemmingsplan Westergeest 83

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 27 juni 2019 voor een periode van zes weken ter inzage ligt:

  • 1.

    Het op 22 mei 2019 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Westergeest 83.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied is gelegen aan de oostzijde (achterzijde) van het perceel Westergeest 83 te Uitgeest. Het ziet op herstel van de ‘oude’ planologische situatie, zoals was aangegeven in het voormalige bestemmingsplan ‘Kom’. Hierdoor worden de gebruiksmogelijkheden voor het woongebruik in planologisch opzicht weer hersteld.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding ligt met ingang van donderdag 27 juni 2019 tot en met woensdag 7 augustus 2019 ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Uitgeest, Middelweg 28 te Uitgeest. De stukken zijn in deze periode digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0450.BPWestergeest83-VA01) en via de website van de gemeente Uitgeest.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • 1.

    Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Uitgeest, 26 juni 2019

Team Plannen en Projecten, gemeente Uitgeest,

Namens deze:

L. Bas, leobas@debuch.nl

Naar boven