Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure woning Tiemen Boelensweg Buren

Logo Ameland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project:

- Bouw van een woning aan Tiemen Boelensweg te Buren (tussen de nummers 19 en 23). De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 11 februari 2019 en betreft de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Indienen zienswijze

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning, bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage vanaf donderdag 20 juni 2019 tot en met woensdag 31 juli 2019. In die periode kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft?

U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Ballum. 19 juni 2019

College van burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

G. van Klaveren, burgemeester

I. Valk, secretaris-directeur

Naar boven