Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning Druisdijk 9b in ALPHEN

Logo Alphen-Chaam

 

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen-Chaam hebben besloten, gelet op artikelen 2.1,2.2, 2.10, 2.12 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, dat zij het voornemen hebbenom een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een mestsilo op het adres Druisdijk9 b in Alphen.

Voornemen om de volgende activiteit(en) te verlenen:

1. (ver)bouwen van een bouwwerk

2. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 onder 3° Wabo)

3. Oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting

 

Ontwerp-omgevingsvergunning liggen ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken liggen van 18 juni 2019 tot en met 29juli 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 1 in Alphen. De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoorkunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14 013. U kunt het plan ookbekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.1723.OVsilodruisdijk9b-ON01

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning.

Zienswijze indienen

In de periode dat de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen. Uwschriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeenteAlphen-Chaam. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening endatum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum vande gemeente, telefoonnummer 14 013. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijkebesluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en menbelanghebbende is.

 

18-6-2019, Alphen

Naar boven