Aldemiede 16, Tytsjerk

Logo Tytsjerksteradiel

 

Vastgesteld wijzigingsplan

Met het op 28 mei 2019 gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan Buitengebied 2013, Aldemiede 16, Tytsjerk (uitbreiding bouwvlak en toevoeging aanduiding 2e bedrijfswoning) met Imro code NL.IMRO.0737.00BPVIWP39-vg01 wordt het bouwvlak uitgebreid en de bouw van een 2e bedrijfswoning planologisch geregeld.

De wijziging heeft betrekking op:

A. het verkleinen van het bouwvlak naar 3 ha;

B. het opnemen van een voorwaardelijke bepaling in artikel 3.4.

 

Beroep instellen

Gedurende 6 weken vanaf 21 juni 2019 kan tegen het besluit van het college beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken en tegen de wijziging die het college bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht. Beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 20 juni 2019 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code)

 

Naar boven