Ontwerpwijzigingsplan ‘Strijenseweg 137 ‘s-Gravendeel’

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Strijenseweg 137 ‘s-Gravendeel’ (NL.IMRO.1963.Strijensew137SGD19-ON01) met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het wijzigingsplan

Het plan is om op het perceel Strijenseweg 137 in ’s-Gravendeel de bestemming ‘Agrarisch met waarden’ te wijzigen in: ‘Wonen - verspreide woningen’. Dit past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Om de beoogde ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken wordt door middel van dit wijzigingsplan uitvoering gegeven aan een wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in het bestemmingsplan.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en alle bijlagen liggen met ingang van 22 juni tot en met 2 augustus 2019 ter inzage. U kunt de stukken bekijken via de volgende website: www.ruimtelijkeplannen.nl (onder NL.IMRO.1963.Strijensew137SGD19-ON01). Als u het wijzigingsplan in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u vooraf een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij:

College van B&W van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan ‘Strijenseweg 137’.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op via de hieronder genoemde contactgegevens.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpwijzigingsplan kunt u terecht bij team Omgeving, bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 140186 of per e-mail: teamomgeving@gemeentehw.nl

 

Naar boven