omgevingsvergunning: Hofstraat in Baak (voormalig sportveld Baakse Boys), het aanleggen van een solarpark

Logo Bronckhorst

Op 12 maart 2019 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk 18761755. De aanvraag gaat over het aanleggen van een solarpark aan de Hofstraat in Baak (voormalig sportveld Baakse Boys). Wij zijn van plan om de gevraagde vergunning te verlenen voor:

  • Bouwen: het bouwen van een bouwwerk (Wabo, art. 2.1, lid 1 onder a)

  • Bestemmingsplan: het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (Wabo, art. 2.1, lid 1 onder c)

De ter inzage periode start op 20 juni 2019 en duurt zes weken.

Het aanvraagformulier en het ontwerpbesluit van de gemeente zijn digitaal te raadplegen. Op uw verzoek kunnen wij de ingediende bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerp-besluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

Naar boven