Vooraankondiging wijzigingsplan uitbreiding camping Grientebos aan de Duinweg Formerum te Formerum, Terschelling

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn een nieuw wijzigingsplan voor te bereiden ten behoeve van de uitbreiding van camping Grientebos aan de Duinweg Formerum te Formerum (kadastraal: Terschelling, sectie I, nummer 2736).

Tegen het voornemen om voornoemd wijzigingsplan voor te bereiden kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt over dit voornemen ook geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie.

Indien het college van burgemeester en wethouders het wijzigingsplan vrijgeeft voor de procedure zal een ontwerp wijzigingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt een ieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerp wijzigingsplan. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan kennisgeving worden gedaan in de Terschellinger, de Staatscourant (online) en via de website van de gemeente. In die kennisgeving zal worden vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien en hoe daarover een zienswijze kenbaar kan worden gemaakt.

Naar boven