Rectificatie: Omgevingsvergunning Elswoutshoek

Logo Bloemendaal

Op 6 maart 2019 maakte het college van Bloemendaal bekend dat zij de omgevingsvergunning heeft afgegeven voor de herbouw van het zomerhuis en de restauratie van de bloementuin. Doordat het definitieve besluit niet juist is gepubliceerd, wordt dit nogmaals gepubliceerd en ter inzage wordt gelegd.

Inzien

De omgevingsvergunning, afgegeven verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 juni tot en met 26 juli 2019 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u de nieuwe omgevingsvergunning raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u het nieuwe plan liever op papier inzien?

Wilt u de beschikking liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur terecht bij het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

Beroep indienen

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen de omgevingsvergunning Elswoutslaan 4:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op de ontwerpbeschikking hebben ingediend

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen

Beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Daarbij kan een verzoek om een voorlopige voorziening, zoals schorsing, worden gedaan.

Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Digitaal beroep is mogelijk met DigID. Voor meer informatie over het indienen van een beroep of voorlopige voorziening zie: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

De omgevingsvergunning treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn, tenzij bij het indienen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen met de heer J. van den Boomgaard, j.boomgaard@bloemendaal.nl

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meldt u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

Naar boven