Weigering omgevingsvergunning “Oude Bovendijk 241”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.10, lid 1, onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben geweigerd voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ ten behoeve van de realisatie van een woning op de locatie van de huidige tuindersloods aan de Oude Bovendijk 241, 3046 NL te Rotterdam (kavel Overschie A 2523).

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 juni 2019 tot en met donderdag 25 juli 2019 ter inzage bij:

- Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241)

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de website www.overheid.nl.

De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op bovenstaand adres en postcode bij ‘Berichten over uw buurt’.

Beroep

Tegen de geweigerde omgevingsvergunning kan van vrijdag 14 juni 2019 tot en met donderdag 25 juli 2019 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

- tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht; of

- aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de weigering van de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 12 juni 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven