Z-18- 046324 Gemeente Stadskanaal – Ontwerp wijzigingsplan “Landelijk gebied, Wildeplaats biologische pluimveestal”

Logo Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan “Landelijk gebied, Wildeplaats biologische pluimveestal” gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Met dit ontwerp wordt het vergroten van het bouwvlak ten behoeve van het bouwen van een biologische pluimveestal mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 juni 2019 tot en met 25 juli 2019 voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Ook kunt u het ontwerp in digitale vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.WZ1804-on01 en op https://www.stadskanaal.nl/bekendmakingen.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 25 juli 2019 uw zienswijze kenbaar maken zowel ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan als de bijbehorende stukken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te aan gemeenteraad, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging te bellen om een afspraak te maken met de heer M. de Heer (0599 631 631). Indien u een zienswijze heeft ingediend wordt u in de gelegenheid gesteld om uw zienswijze mondeling toe te lichten aan een afvaardiging van de gemeenteraad (hoorcommissie).

U wilt nadere informatie?

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de heer M. de Heer (0599 631 631)

Naar boven