Bekendmaking vervallen aanwijzing voorkeursrecht voor plangebied Harinxmaland te Sneek

Logo Súdwest-Fryslân

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 9, lid 5 Wet voorkeursrecht gemeenten bekend dat de aanwijzing in het kader van deze wet voor gronden gelegen in het plangebied Harinxmaland te Sneek per 20 juni 2016 is vervallen. Het vervallen van deze aanwijzing is verwerkt in het WKPB-registratiesysteem.

 

Het voorkeursrecht is gevestigd door een besluit van de gemeenteraad van de voormalige gemeente Sneek voor gronden gelegen in het plangebied Harinxmaland te Sneek. Daarbij zijn gronden, nodig voor realisatie van het bestemmingsplan, aangewezen als percelen waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dit houdt in dat de gemeente het recht van eerste koop heeft.

 

Deze aanwijzing voor het plangebied Harinxmaland is van rechtswege vervallen omdat het op 20 juni 2016 10 jaar geleden is dat het bestemmingsplan Harinxmaland in werking is getreden.

 

De mededeling en de bijbehorende stukken liggen vanaf 15 juni tot en met 15 september 2019 voor een ieder ter inzage bij de balie in het gemeentehuis, Marktstraat 8 in Sneek.

 

 

Naar boven