Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Stoutenburgerlaan 5 te Stoutenburg

Logo Leusden

De gemeente heeft op 11 juni 2019 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer WABO-2019-044 voor een omgevingsvergunning op locatie Stoutenburgerlaan 5 te Stoutenburg. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning -. Het besluit betreft Het verbouwen van een woning en het aanbouwen van een serre met terras en bevat de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    • Bouw

  • 2.

    • Handelen in strijd met regels RO

    Inzage

    Voor het inzien van het dossier kunt u een afspraak maken met het omgevingsloket van de gemeente Leusden, via de website van de gemeente Leusden of telefonisch via 14033. De inzageperiode is 6 weken en start op 12 juni 2019.

    Procedure

    Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leusden, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, postbus 150, 3830 AD Leusden. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@leusden.nl of telefoonnummer 14 033.

Naar boven