Ontwerpbestemmingsplan Ossebroeken II te Beilen

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Ossebroeken II te Beilen met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van  13 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied sluit aan op het huidige bedrijventerrein Ossebroeken en wordt daarnaast begrensd door de A28, de Brunstingerleek en de weg Brunsting. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het plan tot uitbreiding van bedrijventerrein Ossebroeken in Beilen.

Inzage Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u bekijken op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken kunt u ook bekijken bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.OssebroekenII-ONT1.

Inloopbijeenkomst

Op 27 juni organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats tussen 17.00 uur en 19.00 uur in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). Tijdens de bijeenkomst kunt u binnenwandelen en u laten informeren over het ontwerpbestemmingsplan. U kunt ook vragen stellen aan de aanwezige ambtenaren.

Zienswijzen Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Informatie Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Rinette Ipema van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 96 77, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven