Weigering omgevingsvergunning Zandvoort Norg

Logo Noordenveld

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij op 15 januari 2019 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning voor de bouw van een woning aan de Zandvoort, kadastraal bekend Norg, sectie V, nummer 77 hebben geweigerd. Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 januari 2019 tot en met 6 maart 2019 ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl ((NL.IMRO.1699.2018PB030-vg01)) en de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl. De publicatie is te vinden op www.officielebekendmakingen.nl, in de Staatscourant, het Roder Journaal en de Krant.

Tegen het besluit kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Dit beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders over het ontwerp-besluit;

  • 2.

    een belanghebbende die weliswaar geen zienswijze naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders, maar kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was zich tijdig met een zienswijze tot burgemeester en wethouders te wenden.

Het besluit is onherroepelijk met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken.

 

Naar boven