Scherpenzeel - Onherroepelijk bestemmingsplan De Heijhorst Zuid

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan De Heijhorst Zuid (NL.IMRO.0279.BP2017Heijhorstzd-vg01), door de gemeenteraad op 14 juni 2018 vastgesteld, op 8 augustus 2018 onherroepelijk is geworden.

 

Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat de bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediende beroepschriften tegen de vaststelling van het bestemmingsplan op 8 januari 2019 zijn ingetrokken.

 

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan vormt het planologisch kader voor de realisatie van 34 woningen met bijbehorende groen- en verkeersvoorzieningen in het gebied dat globaal wordt begrensd door de Lambalgerkeerkade in het westen, de Vierzinnen in het oosten en de bebouwing van de eerste fase van De Heijhorst in het noorden. In dit gebied is nu nog een plantenkwekerij met bedrijfswoning gelegen.

 

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan is in te zien op het gemeentehuis en digitaal te raadplegen op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2017Heijhorstzd-vg01).

Naar boven