Ontwerpbestemmingsplan Harnaschpolder aanpassing 2018 bekijken, Delft

Logo Delft

Voor de wijk Harnaschpolder te Delft wordt met het bestemmingsplan ‘Harnaschpolder aanpassing 2018' voorzien in enkele afrondende aanpassingen van het geldende bestemmingsplan Harnaschpolder 2015 om het volgende mogelijk te maken:

  • de realisatie van 3 vrijstaande woningen op gronden gelegen aan de Kastanjewetering tussen de huisnummers 32 en 38 alsmede het verlengde van deze kavel gelegen aan de Laan van Bentvelsen;

  • de herbestemming van enkele woonpercelen aan de Laan van Bentvelsen (optimalisatie bouwregels van de geldende woonbestemming van nog te ontwikkelen bouwkavels voor 5 vrijstaande woningen);

  • een kleine verlenging van de Laan van Bentvelsen ten behoeve van een betere verkaveling en ontsluiting van enkele kavels en de aanleg van een dienstweg, aansluitend op de Laan van Bentvelsen, voor het Hoogheemraadschap Delfland teneinde varend waterbeheer mogelijk te maken;

  • de realisatie van twee woningen aan de Dijkhoornseweg 134. 

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 13 juni 2019 tot en met 24 juli 2019 kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Harnaschpolder aanpassing 2018’ op de volgende wijzen bekijken:

  • Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan het Stationsplein 1. U kunt bij het Klant Contact Centrum ook een exemplaar van het bestemmingsplan kopen.

  • Opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Selecteer “ geavanceerd zoeken”. Daarna bij “naam” van het plan de naam (exact) in voeren.

  • Op www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage 

Informatieavond

Op 25 juni 2019 wordt in het Stadskantoor aan het Stationsplein 1 een informatieavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. U kunt binnen lopen tussen 18.30 en 20.00 uur. U kunt het plan dan bekijken en daarover vragen stellen en desgewenst mondeling een zienswijze indienen. 

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:  

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw reactie duidelijk uw naam, adres en om welk bestemmingsplan het gaat. U kunt uw reactie indienen vanaf 13 juni 2019 tot en met 24 juli 2019. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

 

 

 

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14015. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven