Gemeente Baarn Omgevingsvergunning Wilhelminalaan 3

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben verleend:

Wilhelminalaan 3 te Baarn (3743 DB) het verbouwen van kantoor naar wonen (05-06-2019)

 

 

Beroepsclausule 

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. De beschikkingtreedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Als u het nieteens bent met dit besluit dan kunt u tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de RechtbankMidden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA, Utrecht. Determijn voor het indienen van beroep is zes weken en vangt aan met ingang van de dag, ná de datumvan verzending van dit besluit.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derdebelanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopigevoorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt debeschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

In spoedeisende zaken kunt u, zodra het beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopigevoorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank, o.v.v. voorlopigevoorzieningen.

Houdt u er rekening mee dat aan de procedures bij de rechtbank kosten verbonden zijn (informatie bijde Rechtbank op nummer 088-3620000).

U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemderechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.Daarvoor moet u wel beschikken over eenelektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

Naar boven