Hoff van Hollantlaan 7, Rosmalen, ontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoff van Hollantlaan 7’ (NL.IMRO.0796.0002419-1301) met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Het plangebied ligt aan de Hoff van Hollantlaan 7 te Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch). Het perceel bevindt zich ten zuidoosten van het centrum van Rosmalen. Dit plan maakt de herontwikkeling van een bestaand bouwperceel met kantoren naar woningbouw mogelijk.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9060309.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden). De link naar die website en overige informatie is te vinden op de gemeentelijke website onder het kopje ‘Ontwerpbestemmingsplannen’

https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/bouwen-en-wonen/ruimtelijkeplannen/ruimtelijke-plannen-in-procedure.html

 

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

 

Naar boven