Weidestraat 5 Rosmalen, ontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Weidestraat 5 Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002427-1301) met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt aan de Weidestraat in Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch). Aan de zuidzijde wordt het plangebied begrensd door de Weidestraat. De oostelijke, westelijke en noordelijke plangebiedgrenzen worden gevormd door de naastgelegen woonpercelen.

 

De eigenaar van het perceel heeft het voornemen de bedrijfsbebouwing op het perceel te slopen en een nieuwe woning te realiseren tussen de bestaande woningen van Weidestraat 5 en 7 in. Hierdoor zal een nieuw perceel ontstaan. Ook wordt een deel van de bestaande woning van Weidestraat 5 gesloopt.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9060233.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden). De link naar die website en overige informatie is te vinden op de gemeentelijke website onder het kopje ‘Ontwerpbestemmingsplannen’

https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/bouwen-en-wonen/ruimtelijkeplannen/ruimtelijke-plannen-in-procedure.html

 

Naar boven