De Hoef – Noord, ontwerp uitwerkingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘De Hoef-Noord’ (NL.IMRO.0796.0002432-1301) met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat een gebied ten zuiden van de weg De Hoef. De locatie ligt centraal in Rosmalen, ten zuiden van het centrum, en ten noorden van de wijk Molenhoek. Het perceel is op dit moment volledig onverhard en begroeid met een aantal houtsingels.

 

Het plangebied De Hoef Noord maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van de woonbuurt De Hoef ten westen van de Deken van Roestellaan. De Hoef is een woonbuurt met in de toekomst circa 250 woningen. In het plangebied worden 88 woningen gerealiseerd: 26 grondgebonden woningen en 62 appartementen.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze. Wilt u reageren op het ontwerp wijzigingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ, ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9055203.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92.

 

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden). De link naar die website en overige informatie is te vinden op de gemeentelijke website onder het kopje ‘Uitwerkingsplannen’ via https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/bouwen-en-wonen/ruimtelijkeplannen/ruimtelijke-plannen-in-procedure.html

 

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Naar boven