Gemeente Heumen - Verleende omgevingsvergunning (definitief besluit) – OLO 3753433 - Hatertseweg 21 te Malden

Logo Heumen

Burgemeester en Wethouders van Heumen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het strijdig gebruik van de agrarische schuur gebruik en verharden van gronden en plaatsen hekwerk op de locatie Hatertseweg 21 te Malden.

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):

1. Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo);

2. Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening e.a. (artikel 2.1 lid 1 sub c Wabo);

3. Het uitvoeren van werk, geen bouwwerk zijnde, of werkzaamheden op grond van bestemmingsplan, beheersverordening e.a. (artikel 2.1 lid 1 sub b Wabo).

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 14 maart 2019 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen bij de Gemeente Heumen, balie BML, Kerkplein 6 te Malden.

Geen ingekomen adviezen en/of zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging zijn geen adviezen uitgebracht en hebben wij geen zienswijzen ontvangen.

Geen wijziging(en) ten opzichte van het ontwerpbesluit

Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzage

Het definitieve besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 7 juni 2019 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de Gemeente Heumen, balie BML, Kerkplein 6 te Malden. U kunt tijdens de balie-openingstijden langskomen of telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14-024.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit, kunnen beroep indienen. Dit geldt alleen voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken. De beroepstermijn start op de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn waardoor er geen zienswijze(n) kon(den) worden ingediend, is er een kans dat de bestuursrechter het beroep toch behandelt.

Het gemotiveerde beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Arnhem. Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het beroepschrift kan ook digitaal worden ingediend via het digitaal loket op http://loket.rechtspraak.nl/. Hiervoor moet gebruik worden gemaakt van DigiD.

Voor het behandelen van het beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de rechtbank (telefoonnummer: 026 - 359 20 00).

Voorlopige voorziening

Zodra het besluit in werking treedt, kan de vergunninghouder het plan uitvoeren. Het indienen van een beroepschrift schort de inwerkingtreding niet op.

Diegenen die willen voorkomen dat de vergunninghouder gebruik maakt van de vergunning, kunnen om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Arnhem. Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Bij het verzoek, gericht aan de voorzieningenrechter, moet een afschrift van het beroepschrift worden overlegd. De rechter beoordeelt het verzoek en doet vervolgens uitspraak.

Het verzoek kan ook digitaal worden ingediend via het digitaal loket op http://loket.rechtspraak.nl/. Hiervoor moet gebruik worden gemaakt van DigiD.

Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de rechtbank (telefoonnummer: 026 - 359 20 00).

Naar boven