ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘HERINRICHTING N324 - ROTONDES TOLSCHESTRAAT EN INDUSTRIESTRAAT’

Logo Grave

 

 

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘‘Herinrichting N324 - rotondes Tolschestraat en Industriestraat’ ter inzage wordt gelegd en dat voor het plan volstaan kan worden met een vormvrije m.e.r.-beoordeling.

 

Het plangebied bestaat uit twee delen: de N324 – Tolschestraat in Velp en de N324 – Industriestraat in Grave. Het bestemmingsplan maakt de aanleg van een nieuwe rotonde in Velp en de verplaatsing van het tankstation in Velp naar bedrijventerrein Wisseveld in Grave mogelijk.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van 12 juni 2019 tot en met 23 juli 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Grave tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0786.BPN324rotondes-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Grave, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Herbegrenzing provinciale Verordening Ruimte

Voor de beoogde herinrichting van de N324 is een aanpassing (herbegrenzing) van de aanduiding ‘Natuur Netwerk Brabant’ uit de provinciale Verordening Ruimte noodzakelijk. Hiervoor wordt op basis van artikelen 5.5 en 38.5 van de Verordening ruimte een verzoek gedaan aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. De beoogde herbegrenzing is opgenomen op de verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan. Tegen dit voornemen tot herbegrenzing kunt u van 12 juni 2019 tot en met 23 juli 2019 eveneens een zienswijze indienen op eerder genoemde wijze.

 

Grave, 11 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven