Ontwerpbestemmingsplan splitsen bestaande woning en voornemen wijziging Verordening ruimte, begrenzing bestaand stedelijk gebied “Hoekstraat 84 Nederwetten” gemeente Nuenen ca.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerpbestemmingsplan (rectificatie)

Met dit bestemmingsplan wordt het splitsen van een bestaande woning. Dit ontwerpbestemmingsplan wordt opnieuw als ontwerp ter inzage gelegd. In de publicatie van 28 maart 2019 is niet duidelijk aangegeven dat er tevens sprake is van een verzoek tot herbegrenzing van de structuur Bestaand Stedelijk Gebied uit de Verordening ruimte Noord-Brabant.

Ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerpbestemmingsplan is een landschappelijke inpassing toegevoegd. De realisatie van deze landschappelijke inpassing is tevens geborgd in de regels.

Voornemen wijziging Verordening ruimte, begrenzing bestaand stedelijk gebied

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om op grond van het bepaalde in de Verordening ruimte Noord Brabant van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant te verzoeken om een aanpassing van de begrenzing van het ‘bestaand stedelijk gebied’. Het voornemen wijziging Verordening ruimte, begrenzing bestaand stedelijk gebied ligt als onderdeel van het ontwerpbestemmingsplan gelijktijdig met dit plan ter inzage.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan “Hoekstraat 84 Nederwetten” en het voornemen tot wijziging Verordening ruimte, begrenzing bestaand stedelijk gebied liggen met ingang van 8 juni 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan “Hoekstraat 84 Nederwetten” kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNedHoekstraat84-C002

Indienen zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan en het voornemen tot wijziging Verordening ruimte, begrenzing bestaand stedelijk gebied ingediend worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Nuenen, 7 juni 2019.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven