Verleende omgevingsvergunning ‘Zonnepark Altweerterheide’, Weert

Logo Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij op 29 mei 2019 een omgevingsvergunning ‘Zonnepark Altweerterheide’ met registratienummer 2018/0225A/OG hebben verleend. Dit betreft een wijziging van de op 19 oktober 2018 verleende omgevingsvergunning voor dit zonnepark met registratienummer 2018/0225/OG.

Ligging plangebied en strekking omgevingsvergunning ‘Zonnepark Altweerterheide’

Het plangebied ligt aan de oostzijde van het sportcomplex Op den Das aan de Bocholterweg 89 te Weert. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het aanleggen van een zonnepark en batterijopslag.

Raadplegen, indienen zienswijze.

De omgevingsvergunning ‘Zonnepark Altweerterheide’ met bijbehorende stukken, zijn digitaal raadpleegbaar via de websites www.weert.nl/omgevingsvergunningen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.PBZonneparkAltw-VA02.

Beroep

De verleende omgevingsvergunning is een nader besluit als bedoeld in artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit nadere besluit kunnen dit kenbaar maken door het indienen van een beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden dienen binnen 6 weken vanaf de dag na genoemde datum van het besluit, te weten 29 mei 2019, beroep in te stellen.

Voorlopige voorziening

Wilt u een voorlopige voorziening laten treffen of de beschikking laten schorsen? Dat kunt u dat vragen aan de voorzieningenrechter van de Afdeling Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag.

Algemeen

Voor zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. Voor de hoogte van de bedragen kunt u de website van de Raad van State raadplegen via www.raadvanstate.nl onder Ruimtelijke ordeningskamer. Hier vindt u ook meer informatie over de beroepsprocedure. U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.

Weert, 5 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Weert,

G. Brinkman A.A.M.M. Heijmans

gemeentesecretaris, burgemeester,

 

Naar boven