Vastgesteld wijzigingsplan ‘Steinsedijk 47 - Haastrecht’

Logo Krimpenerwaard

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Steinsedijk 47 - Haastrecht’ met ingang van 5 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Naast een aannemersbedrijf is aan de Steinsedijk 47 sinds 2007 bedrijf Steinhoeve aanwezig. Het bedrijf is actief op het gebied van media en reclame. De activiteiten vinden plaats in de bestaande bebouwing. Ten behoeve van dit tweede bedrijf worden geen nieuwe bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De activiteiten hebben een ruimtelijke uitstraling die goed past in de omgeving.

Ter inzage legging

Vanaf woensdag 5 juni 2019 ligt het wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID):

NL.IMRO.1931.BPW1805BG006-VG01.

Binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd is het instellen van beroep tegen het vaststellingsbesluit mogelijk voor:

  • 1.

    degene, die een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend en belanghebbende zijn;

  • 2.

    belanghebbenden, die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerp van het wijzigingsplan;

  • 3.

    een belanghebbende, die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan zijn aangebracht.

Het beroepschrift wordt ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tijdens de beroepstermijn kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt op de dag, die volgt op die na de afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een verzoek tot het treffen van voorlopige voorziening is gedaan. In dat geval treden het besluit en het plan pas in werking nadat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden. U kunt bij de griffie van de Raad van State hiernaar informeren.

  

Stolwijk, 4 juni 2019

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

  

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

 

Naar boven