Kennisgeving ter uitvoering van het project PHS Rijswijk-Rotterdam

Artikel 20 van de Tracéwet bevordert een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Waterstaat kennis van het feit dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is er genomen en ligt er ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit Programma Hoogfrequent Spoorvervoer viersporigheid Rijswijk-Delft Zuid is onderstaand ontwerpbesluit voor het cluster PHS-RSW-RTD-10 door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delft genomen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning t.b.v. de realisatie van het project PHS Rijswijk-Delft-Zuid waarvoor 125 bomen en 6.600 m2 bosperceel gekapt dient te worden. De locatie van de te kappen bomen valt binnen spoorkilometrering 67.7 t/m 72.1 te Delft.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 6 juni 2019 tot en met woensdag 17 juli 2019 gedurende de reguliere kantooruren ter inzage bij het klantcontactcentrum (KCC) op het stadskantoor van de gemeente Delft, Stationsplein 1. Het KCC van de gemeente Delft werkt alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op de site van de gemeente: www.delft.nl/afspraak of telefonisch op nummer 14015.

Zienswijzen

Van donderdag 6 juni 2019 tot en met woensdag 17 juli 2019 kan een ieder tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delft, Postbus 78, 2600 ME Delft.

Gewezen wordt op het feit dat alleen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht op het ontwerpbesluit, te zijner tijd beroep kunnen instellen tegen het definitieve besluit.

Meer informatie?

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot mevrouw M. Werner, telefoon 14015.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, de manager Leefomgeving, Juridische zaken en Vastgoed van ProRail, C.M.J. te Boome

Naar boven