Ontwerpbestemmingsplan  Kindcentrum Avenhorn De Goorn (Gemeente Koggenland)

Logo Koggenland

 

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kindcentrum Avenhorn De Goorn voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

In samenspraak met de schoolbesturen heeft de gemeenteraad besloten om de 3 basisscholen en een kinderopvang, die nu verspreid liggen in Avenhorn en De Goorn, samen op één locatie te brengen, met daarbij een gezamenlijk te gebruiken gymzaal en parkeerterrein. De nieuwe locatie ligt oostelijk aan de Buitenroede in Avenhorn. De school komt zuidelijk van de Naamsloot, het parkeerterrein noordelijk van de Naamsloot.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 21 januari tot en met 3 maart 2019 ter inzage (6 weken).

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure”. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u bovendien digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1598.BPKindcentrum-01. Ook is er de mogelijkheid om het plan in te zien op het gemeentehuis bij de afdeling Wonen & Ondernemen (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

 

Zienswijze

Van 21 januari t/m 3 maart 2019 (6 weken) heeft een ieder de mogelijkheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Wonen & Ondernemen (0229-548463). Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

De Goorn, 20 januari 2019

Naar boven